facebook
ACASA   CATEGORII   TOPICURI   DEZBATERI   ECUSOANE   MEMBRI  

voturi

0favorite


0

 

Cine nu cunoaste cu adevarat la memorie ca pe Tatal Nostru Romania inseamna ca nu sunteti romani cu adevarat! Demonstrati ca sunteti romani nu doar cu gura ci si cu inima cu sufletul. Dati-i drumul! Daca va prind ca luati informatii de pe google..


report

daianaexposito DIVERSE » DISCUTII LIBERE 

306

afisari
 
3

raspunsuri

Raspunde!
voturi

0

raspuns 1

 Tatal Nostru care esti in ceruri, sfinteasca-se numele Tau, vie imparatia Ta,faca-se voia Ta,precum in cer asa si pe pamant. Painea noastra cea de toata zilele da-ne-o noua astazi si ne iarta noua greselile noastre,precum si noi iertam gresitilor nostri si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau, ca a ta este Imparatia,Puterea si Slava, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh Amin


report

cu raspuns Jan 16, 2011


Emilia
voturi

0

raspuns 2

 Tatal Nostru care ne esti in ceruri, Sfinteasca-se numele Tau, vie Imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in cer asa si pe pamant. Painea noastra cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nosti. Si nu ne duce pe noi in ispita si ne izbaveste de cel viclean. Ca a Ta este imparatiata Cerurilor si viata veacurilor ce va sa vie, acum si pururea si in vecii vecilor, Amin! In Numele Tatalui si Fiului si a Sfantului Duh, Amin!


report

cu raspuns Jan 21, 2011


lukluk
voturi

0

raspuns 3

 Imi creste inima sa stiu ca sunt oameni care tin cu inima la Romania, putem zice Romania Mare, la cate tari am vazut nu cred ca exista tara mai frumoasa ca Romania! Ma mandresc in fiecare zi ca sunt romanca, moldoveanca si basarabeanca dar tot acolo este adica romanca si imi pare bine ca pot colabora cu voi!


report

cu raspuns Feb 05, 2011


Daiana


Nu ati gasit raspunsul dorit? Navigati prin topicuri similare


CATEGORII intrebari ECUSOANE

Posteaza o intrebare


 

Topicurile Intrebarii

ROMANIA  TATAL NOSTRU  ROMANI Intreaba si tu

Intrebari asemanatoare

Categorii -

 toate categoriileIT