facebook
ACASA   CATEGORII   TOPICURI   DEZBATERI   ECUSOANE   MEMBRI  

voturi

0



favorite


0

 
Cati oameni au fost pe Titanic?
report

ArmandMircea DIVERSE » DIVERSE 

23

afisari
 
5

raspunsuri

Raspunde!








voturi

0

raspuns 1

aproximativ 500


report

cu raspuns Jan 03, 2011


Amigo




voturi

0

raspuns 2

Pe Titanic au fost in jur de 2000 de oameni.


report

cu raspuns Jan 03, 2011


Alexandru Ionescu




voturi

0

raspuns 3

Pe listele oficiale de pasageri au fost 2200 de persoane. Capacitatea Titanicului era de 3450 cu tot cu echipaj. Multi pasageri au urcat clandestin la bord. Au fost salvati aproximativ 700 de oameni.


report

cu raspuns Jan 03, 2011


Andreea




voturi

0

raspuns 4

Pe titanic, cu adevarat au fost doar doi oameni: o femeie si un barbat, pe altii nu i-am vazut; doar pe Rose si pe Jack, un exmplu de dragoste foarte frumos si cel mai tare film de amor.


report

cu raspuns Jan 03, 2011


Daiana




voturi

0

raspuns 5

si datorita acestei iubiri acea femeie a fost salvata de aici si denumirea de inima oceanului - iubitul ei jack a inghetat intr-adevar in apa rece, dar el a salvat-o din toate punctele de vedere: moral - pt ca vroia sa se arunce in ocean pe timp de iarna, apoi i-a descoperit puterea ei de femeie, de fapt pe jack l-a impresionat foarte mult curajul ei pt dragoste; era unica femeie de pe acea nava care inca mai credea in dragoste si nu a fost o lasa cand jack a fost incatusat in timp ce nava se scufunda, s-a dus a luat toporul si l-a descatusat pe iubitul ei, adevaratul iubit al ei, unicul, nu acela care vroia s-o stapaneasca si s-o priveze de fericire doar pt ca el era foarte bogat si jack era foarte sarac. Dar cata dragoste i-a daruit chiar daca nu avea un leu in buzunar; avea maini de aur care desena super-fain femei nude - de aici se sesiza imediat ca intr-adevar era un barbat care cunostea notiunea de femeie: nu o judeca ca era o bogatana, adica o iubea pt ceea ce era ea cu adevarat, pt esenta ei, pt parfumul pielii sale, caci o femeie care iubeste atat de mult are un parfum special al naturaletii sale, nu stiu daca ma fac inteleasa, nu parfumul cristian dior din sticla, ci parfumul dragostei. In asa o emotie a iubirii simti si parfumul ei care ramane in inima unei femei si inima unei femei este atat de tainica si misterioasa exact ca acea noapte de stele in mijlocul oceanului; cu alte cuvinte inima unei femei nu este doar acea inimioara din perla - aceea este pusa simbolic in jurul gatului ei pt a-i arata valoarea sufletului cat este de profund ca un ocean al carui fund nu-l mai atingi...si jack murind atasat de mana Lui Rose care canta pe acea bucata de lemn ca sa nu inghete de frig, caci era iarna si mai ales langa un ICEBERG ATAT DE MARE! Dar nici acel iceberg de geata nu a putut impedica o femeie sa iubeasca un barbat si invers, un barbat sa iubeasca o femeie. Cred ca nu exista ceva mai presus si mai frumos decat iubirea dintre un barbat si o femeie! Indiferent ca au facut dragoste nu neaparat pe pat, ci tocmai intr-o masina de lux pe al carei geam ramasese pecetea mainii sale transpirate dupa care au reusit sa scape...si uite asa ceilati de pe nava au fost doar ca niste " spectatori" care au asistat la minunata lor poveste de dragoste si poate ca unii au invatat multe de la asta: in iubire nu exista bariere de netrecut, nu exista statut social, exista doar eu si cu tine dragul meu, dar ce pacat ca pe tine te doare capul. De unde vin aceste tainice dureri de cap la un baiat atat de chibzuit! Multa bafta in continuare.


report

cu raspuns Jan 03, 2011


Daiana






Nu ati gasit raspunsul dorit? Navigati prin topicuri similare


CATEGORII intrebari ECUSOANE

Posteaza o intrebare


 

Topicurile Intrebarii

TITANIC 


Intreaba si tu

Intrebari asemanatoare







Categorii -

 toate categoriile















IT